Geen leverancier

Referentie: Customstickerset

Custom stickerset (BROMMER)

Full custom stickers (geen kappen!) LET OP: custom sets kunnen na productie NIET worden geretourneerd, behalve wanneer er aantoonbaar een productiefout in de set zit. Doorgeven van je wensen gaat het snelste via WhatsApp op 0611166106. 

Prijs € 139,50
Meer
levertijd 10-15 werkdagen

Referentie: JBY464

Merk: JBStickers

Stickerset 464 Yamaha DT 50

Mocht je meer of minder stickers willen van dit model, aanpassingen doen of andere op- of aanmerkingen hebben? Neem dan contact met ons op: wij zorgen dat de stickerset geheel volgens jouw wens en stijl wordt geprint! De levertijd van een set bedraagt ongeveer drie weken ivm fabricage

Prijs € 89,50
Meer
levertijd 10-15 werkdagen

Referentie: JBD157

Stickerset 157 Derbi Xtreme

Op de getoonde brommer zit deze stickerset. Mocht je meer of minder stickers willen van dit model, aanpassingen doen of andere op- of aanmerkingen hebben? Neem dan contact met ons op: wij zorgen dat de stickerset geheel volgens jouw wens en stijl wordt geprint! De levertijd van een set bedraagt ongeveer drie weken ivm fabricage

Prijs € 89,50
Meer
levertijd 10-15 werkdagen
Alle beste verkochte producten
  • whatsapp

Polini
Polini

Polini

Polini S.p.A. is een Italiaanse fabrikant van opvoeronderdelen voor bromfietsen, motoren en scooters. Het bedrijf is gestart door de Italiaanse soldaat Polini Battista toen hij na de Tweede Wereldoorlog teruggekeerd was naar huis. Het bedrijf maakte aanvankelijk fietsen, maar na de opkomst van de eerste Vespa scooters schakelden ze over naar het maken van vervangingsonderdelen.

Tegenwoordig is het bedrijf eigendom van de zoons van Battista en produceert Polini onderdelen zoals cilinders en uitlaten, voor een verscheidenheid aan bromfietsen en motoren.

Er zijn 2 producten.

Item 1-2 van 2 in totaal item(s)
Actieve filters

Volg ons op Facebook